Ruosniemi Brewery avaa Helsingin keskustassa uudistuneella Kaivopihalla olutkaupan ja taproomin yhdistelmän joulukuun 15. päivä

TIEDOTE 1.12.2020
Julkaisuvapaa klo 08:30

RUOSNIEMI BREWERY AVAA HELSINGIN KESKUSTASSA UUDISTUNEELLA KAIVOPIHALLA OLUTKAUPAN JA TAPROOMIN YHDISTELMÄN JOULUKUUN 15. PÄIVÄ

Porilaistaustainen pienpanimo on lähtöisin Porin Ruosniemen kaupunginosasta, ja on valmistanut vuodesta 2011 laadukkaita ja palkittuja käsityöläisoluita. “Haluttiin lähteä tuomaan isolle kirkolle vähän porilaista meininkiä – kuitenkin niin, että olut on kylmää ja asiakaspalvelu lämmintä“, toteaa panimon toimitusjohtaja ja perustaja Juho-Matti Karpale.

Ruosniemi Brewery Helsinki Shop & Taproomin toiminta-ajatuksena on tuoda kaikki Ruosniemen tuotteet, uutuudet ja harvinaisuudet joko kaupasta ostettavaksi mukaan tai maisteltavaksi paikan päällä. “Valikoima tulee koostumaan ensi alkuun panimon omista oluista ja lonkeroista, mutta jatkossa tuodaan esille Satakunnan muidenkin pienpanimoiden ja -tuottajien kirjoa. Esimerkiksi meidän Tyrnilonkeroa maistamalla pääsee maakuntamatkalle omalla kotisohvalla”, Karpale valaisee.

Noin sadan neliön liiketila sijaitsee sisällä Kaivopihan uudistuneessa kauppakeskuksessa, jonne katutason sisäänkäynti on kolmen sepän patsaalta sekä Kaivopihalta, ravintola Zetorin alapuolelta. Taproomin puolella on 50 asiakaspaikkaa ja kaupan puolelta löytyvät oluet löytyvät kylmäkaapeista ja sesongin mukaisista lahjapakkauksista.

Olutkauppa tulee olemaan auki joulunalusviikoilla kauppakeskuksen aukioloaikoina ja anniskelun suhteen tullaan noudattamaan viranomaisten suosituksia.

Yhteydenotot:
Juho-Matti Karpale
Puh. 040 727 0602
juho-matti.karpale@ruosniemenpanimo.fi

Kuvamateriaali: media.ruosniemenpanimo.fi 

Ruosniemi Brewery on 2011 perustettu laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita. Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään. Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.