Personoitu olut omalla etiketillä


Pikkujoulusesongin tarjoilut hakusessa, isänpäivälahjaideat pyörivät tyhjää, valmistujaisjuhlat tulossa, kaveriporukan eeppinen saunailta suunnitteilla tai Korvatunturin kirje kaipaisi sisältöä? Ruosniemi Brewery tarjoaa nyt jo keväällä tutuksi tullutta mahdollisuutta tilata olutta personoidulla etiketillä vaikka vain yhden laatikon kerrallaan. Tilaa verkkokaupastamme, nouda panimolta tai noutopisteestä Espoosta.

Näin helppoa se on:

1. Valitse haluatko noutaa oluen panimokaupastamme (Hyveläntie 20, Pori) vai noutopisteestä Espoosta (Olarin Panimo, Metallimiehenkuja 8A, Espoo).

2. Tilaa olut verkkokaupastamme tästä linkistä. Tilausvaiheessa voit valita etiketin värin ja tilausmäärän.

3. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja hetken päästä linkin lomakkeeseen jossa voit täyttää haluamasi tekstit etikettiin.

4. Odota tovi loka-marraskuun vaihdetta ja oluen valmistumista. Vahvistamme erillisellä viestillä kun olut on noudettavissa.

Seikkaperäisemmät ohjeet löydät alta.

Mistä on kyse? Valmistamme lokakuussa 2020 erän raikkaasti ja kevyesti humaloitua pale ale- tyypin 5,2 til-% olutta, jota voi tilata omalla personoidulla etiketillä vaikka vain yhden 24 pullon laatikon! Isommatkin tilaukset ovat toki sallittuja, elleivät jopa suotavia.

Oluttyyppiä voi kuvailla sanoin maukas, raikas ja helpohkosti juotava – siis kutakuinkin täydellinen bisse syksyn ja tulevan talven juhlahetkiin ja rientoihin.

Miten homma toimii? Etiketin värivaihtoehtoja on kuusi, ja etikettiin saa itse ideoida oluelle nimen sekä 240 merkin pituisen tekstin. Nimi ja esittelyteksti voi olla mitä vaan, lain ja hyvien tapojen asettamissa rajoissa.

Miten tilaan ja saan oluen itselleni? Olut tilataan ja maksetaan panimon verkkokaupassa, tarkemmat tiedot alempana tällä sivulla. Oluen voi noutaa joko Ruosniemi Breweryn panimokaupasta tai noutopisteestä Espoosta. Noutopistetilauksissa maksetaan tilauksen yhteydessä varausmaksu ja loput tilauksen hinnasta maksetaan noutopisteeseen noudon yhteydessä.

Koska? Onko kiire? Erä valmistetaan lokakuussa 2020. Valmistumisaika vahvistetaan, kun olut näyttää olevan valmistumassa. Kun tilaat 18.10.2020 mennessä, varmistat osuutesi tästä erikoiserästä!

Mikäli sinulla on tarve isommalle erälle olutta tai olet yritysasiakas, lue lisää täältä tai ole suoraan yhteydessä myynti@ruosniemenpanimo.fi

Panimo pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tekstiehdotukset, mikäli niiden voidaan katso rikkovan lakia tai hyviä tapoja. Mikäli erä jää syystä tai toisesta toteutumatta, palautamme rahat tilaajille.

Personoitu olut, nouto Porista Ruosniemi Breweryn panimokaupasta (120€)


Myyntierä: 24 x 0,33 l laatikko (ltk)

Siirry Ruosniemi Breweryn verkkokauppaan tästä linkistä. Valitse etiketin väri ja maksa tilaus. Lähetämme sinulle sähköpostilinkin lomakkeeseen, jossa voit syöttää etiketin tekstit eli oluen nimen (max. 24 merkkiä) ja oluen esittelytekstin (max. 240 merkkiä).

Vahvistamme tuotanto- ja noutoaikataulun muutaman viikon kuluessa, viimeistään 1.11.2020.

Nouda olut sen valmistuttua Ruosniemi Breweryn panimokaupasta (Hyveläntie 20, Pori) kaupan aukioloaikoina.

Nauti ja herätä riemastusta omalla oluella!


Personoitu olut, nouto noutopisteestä (Varausmaksu 60 € + 65 € noudettaessa)


Myyntierä: 24 x 0,33 l laatikko (ltk)

Noutopiste: Olarin Panimo, Metallimiehenkuja 8, 02150 Espoo

Siirry Ruosniemi Breweryn verkkokauppaan tästä. Valitse etiketin väri ja maksa varausmaksu. Lähetämme sinulle sähköpostilinkin lomakkeeseen, jossa voit syöttää etiketin tekstit eli oluen nimen (max. 24 merkkiä) ja oluen esittelytekstin (max. 240 merkkiä).

Vahvistamme tuotanto- ja noutoaikataulun muutaman viikon kuluessa, viimeistään 1.11.2020.

Nouda olut sen valmistuttua noutopisteestä myöhemmin ilmoitettavana noutoaikana. Maksa olut, (eli loput tilausmaksusta) noutopisteessä.

Nauti ja herätä riemastusta omalla oluella!