Personoitu olut omalla etiketillä


Pääsiäisen tarjoilut hakusessa, valmistujaiset tulossa vai pyörivätkö lahjaideat tyhjää? Toisaalta vappukin lähestyy. Meillä on ratkaisu: tarjoamme taas mahdollisuuden tilata olutta personoidulla etiketillä, vaikka laatikko kerrallaan. Tilaa verkkokaupasta, nouda Porin panimolta tai Helsingin Kaivopihan myymälästä.

Näin helppoa se on:

1. Valitse haluatko noutaa oluen panimokaupastamme (Hyveläntie 20, Pori) vai myymälästämme Helsingistä (Ruosniemi Shop, Mannerheimintie 3).

2. Tilaa olut verkkokaupastamme tästä linkistä. Tilausvaiheessa voit valita etiketin värin ja tilausmäärän.

3. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja hetken päästä linkin lomakkeeseen jossa voit täyttää haluamasi tekstit etikettiin.

4. Odota tovi maalis- ja huhtikuun vaihdetta ja oluen valmistumista. Vahvistamme erillisellä viestillä kun olut on noudettavissa.

Seikkaperäisemmät ohjeet löydät alta.

Mistä on kyse? Valmistamme maaliskuussa erän raikkaasti ja kevyesti humaloitua pale ale- tyypin 5,2 til-% olutta, jota voi tilata omalla personoidulla etiketillä vaikka vain yhden 24 pullon laatikon! Isommatkin tilaukset ovat toki sallittuja, elleivät jopa suotavia.

Oluttyyppiä voi kuvailla sanoin maukas, raikas ja helpohkosti juotava – siis kutakuinkin täydellinen bisse pian koittavan kevään juhlahetkiin ja rientoihin.

Miten homma toimii? Etiketin värivaihtoehtoja on kuusi, ja etikettiin saa itse ideoida oluelle nimen sekä 240 merkin pituisen tekstin. Nimi ja esittelyteksti voi olla mitä vaan, lain ja hyvien tapojen asettamissa rajoissa.

Miten tilaan ja saan oluen itselleni? Olut tilataan ja maksetaan panimon verkkokaupassa, tarkemmat tiedot alempana tällä sivulla. Oluen voi noutaa joko Ruosniemi Breweryn panimokaupasta Porista tai Kaivopihan myymälästä Helsingistä.

Koska? Onko kiire? Erä valmistetaan maaliskuussa 2021. Valmistumisaika vahvistetaan, kun olut näyttää olevan valmistumassa. Kun tilaat 21.3.2021 mennessä, varmistat osuutesi tästä erikoiserästä!

Mikäli sinulla on tarve isommalle erälle olutta tai olet yritysasiakas, lue lisää täältä tai ole suoraan yhteydessä myynti@ruosniemenpanimo.fi

Panimo pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tekstiehdotukset, mikäli niiden voidaan katso rikkovan lakia tai hyviä tapoja. Mikäli erä jää syystä tai toisesta toteutumatta, palautamme rahat tilaajille.

Personoitu olut, nouto Porista Ruosniemi Breweryn panimokaupasta tai Helsingin myymälästä (120€)


Myyntierä: 24 x 0,33 l laatikko (ltk)

Siirry Ruosniemi Breweryn verkkokauppaan tästä linkistä. Valitse etiketin väri sekä noutopiste ja maksa tilaus. Lähetämme sinulle sähköpostilinkin lomakkeeseen, jossa voit syöttää etiketin tekstit eli oluen nimen (max. 24 merkkiä) ja oluen esittelytekstin (max. 240 merkkiä).

Vahvistamme tuotanto- ja noutoaikataulun muutaman viikon kuluessa, viimeistään 26.3.2021.

Nouda olut sen valmistuttua joko Ruosniemi Breweryn panimokaupasta (Hyveläntie 20, Pori) tai Ruosniemi Breweryn Helsinki Shopista (Mannerheimintie 3, Helsinki) kaupan aukioloaikoina.

Nauti ja herätä riemastusta omalla oluella!