Nyman&Pulliainen ja Ruosniemi Brewery solmivat yhteistyösopimuksen vahvistamaan myyntiä

TIEDOTE 6.3.2019

Ruosniemi Breweryn myyntitiimi saa merkittävän vahvistuksen, kun kokeneet pienpanimoalan huippuosaajat Stefan Nyman ja Markku Pulliainen aloittavat Ruosniemen tuotteiden edustamisen kotimaassa. Sopimuksen myötä Ruosniemen tuotteiden kuvia tulee näkymään yhä enemmän kauppojen ja ravintoloiden hyllyissä ja hanoissa.

Nyman&Pulliainen tunnetaan aiemmin Malmgårdin panimon myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä, ja Markku on ollut panimoa perustamassakin: ”Stefanin kanssa päätettiin viimein perustaa oma yritys, kun siihen avautui mahdollisuus viime vuoden loppupuolella. Meidän näkemyksemme on, että laadukasta pienpanimo-olutta mahtuu vielä Suomeen lisää, mutta myynnin ja markkinoinnin pitää olla kunnossa.”

Yksi Ruosniemen useista Anteista, toimitusjohtaja Isomäki yhtyy Pulliaisen näkemykseen markkinoista: ”Stefan ja Markku ovat pienpanimokentän ”grand old men”, mitä tulee kokemukseen ja osaamiseen. Kilpailu on kiristynyt huomattavasti ja muun muassa ulkomaisten olutmerkkien tarjonta on lisääntynyt huomattavasti kauppojen hyllyissä. Panimoiden pitää nykyään panostaa huomattavasti myyntiin ja markkinointiin, tässä Nyman ja Pulliainen tuovat lisää ammattitaitoa Ruosniemen tiimiin.”

Yhteydenotot:

Antti Isomäki
Puh. 040 772 5873
antti.isomaki@ruosniemenpanimo.fi

Kuvamateriaali: media.ruosniemenpanimo.fi –> Tiedote 6.3.2019
Ruosniemi Brewery on 2011 perustettu laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita. Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään. Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.