Ajankohtaista

Hanamies tulee, oletko valmis?


TIEDOTE 26.11.2018

Ravintola Viisi Penniä ja Ruosniemen Panimo tekivät Hanamies-oluen juhlistaakseen 6-vuotista yhteistyötä pienpanimoiden ja olutkulttuurin hyväksi.

Vuonna 2012 perustettu Ruosniemen Panimo julkaisi ensimmäisen oluensa juuri Viidessä Pennissä. ”Meille oli alussa tärkeää saada tuotetta ravintolaan esille, ja Viisi Penniä suhtautui meihin ennakkoluulottomasti. Uusiin pienpanimoihin yleisesti suhtauduttiin silloin epäillen, kun ei oikein tiedetty osaako ne tehdä olutta ollenkaan.” kertoo panimon perustaja Juho-Matti Karpale. ”
”Ruosniemen Panimo oli juuri perustettu kuusi vuotta sitten, kun saimme puhelun: ”Ruosniemeltä terve. Ollaan tehty APA nimeltä Piirimyyjä, saataisiinko tulla maistattamaan”. Oluthuoneen puolesta on ollut hauska seurata alusta saakka panimon kasvua pienestä toimijasta tähän nykypäivän kokoon.” kertoo Antti ”Atzu” Punamäki ravintola Viiden Pennin tiskin takaa.

Ravintola Viiden Pennin hanassa on aiemminkin näkynyt omaa tuotantoa vuosien varrella. ”Meidän monipuolisen hanavalikoiman yhtenä tärkeänä osana on Pennin oma olut. Nyt meidän omaa olutta saa alkoholilain muutoksen myötä ostaa pulloittain mukaan suoraan ravintolasta” ravintolapäällikkö Hanna Korpela kertoo. Hanamies ESB on maltaisa ja punertava bitter, jota on saatavilla ainoastaan ravintolasta.

Yhteydenotot:
Juho-Matti Karpale
Puh. 040 727 0602
juho-matti.karpale@ruosniemenpanimo.fi

Ruosniemen tuotteet nyt Winetto.fi -palvelusta suoratoimituksena ravintoloihin!


Kaikki Ruosniemen Panimon tuotteet saa nyt Winetto.fi -palvelun kautta suoratoimituksena ravintoloihin kautta Suomen. Nopea ja edullinen toimitus.

Tutustu hinnastoon ja valikoimaan alla olevan linkin takaa!

https://winetto.fi/ruosniemenpanimo

Panimokierros pikkujouluohjelmaksi


Pikkujoulut tulossa ja ohjelmaa tarvitsisi puuron ja pukkivierailun väliin? Miten olisi vierailu pienpanimolla?

Panimovierailu kestää n. 1-1,5 tuntia. Kierroksella tutustutaan oluen valmistukseen, kerrotaan Ruosniemen Panimon toiminnasta ja tuotteista sekä käydään panimotilat ja laitteet läpi. Panimovierailujen yhteydessä maistetaan useampaa olutta, sen mukaan mitä sillä hetkellä panimon tankeista löytyy. Panimokaupassa voit tehdä tuliaisostokset vierailun yhteydessä.

Kierroksen hinta 20 € / hlö, ryhmille (yli 6 hlö) 15 € / hlö

Kiinnostaako? Lisätietoja info@ruosniemenpanimo.fi tai +358 40 7725 873

Hopeaa ja pronssia!


HArkkitehti Black IPA voitti hopeaa Suomen Paras Olut -kilpailun muu tumma ale -sarjassa ja Porvari Olosoro Barley Wine viimeisteli homman sijoittumalla kolmanneksi. Arkkitehdin sijoitus parani pykälällä viime vuodesta, tohdimmekin siis väittää että kyseessä on Suomen paras Black IPA.

Molemmat tuotteet löytyvät Alkon valikoimasta, tilaus käy kätevimmin nettikaupan kautta.

Arkkitehtiä meillä varastossa sekä pullossa että 30 litran KeyKegeissä, otapa yhteyttä myynti@ruosniemenpanimo.fi niin kerromme lisää.

Ruosniemi Brewery R&D Department ja Sour IPA on täällä!


Vakiotuotteiden lisäksi teemme säännöllisin väliajoin kokeellisimpia eriä, joissa reseptinikkarimme Jussi ja Arto päästävät kaiken taiteellisen ja ammattitaidollisen luovuutensa valloilleen. Näitä oluita varten kehitimme Ruosniemi Brewery R&D Department -sarjan.

Tämän uuden kokeellisen sarjan ensimmäinen tuote on Sour IPA: El Dorado ja CTZ Cryo -humalilla tukevasti humaloitu hapan olutherkku.

Olut julkaistaan perjantaina 31.8.2018 Ota Olut 2018 -tapahtumassa ja on ravintolajakelussa maanantaista 3.9.2018 alkaen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myynti@ruosniemenpanimo.fi tai +358 46 601 7777 (Kata)

Insinöörikansan olutta omalla etiketillä – näin se käy!


Kesän jälkeen katseet kääntyvät jo syksyyn ja edessä siintävään pikkujoulukauteen.

Saamme yhä useammin tiedusteluja oman oluen tekemisestä firman juhliin, yhdistyksen vuosijuhlaan tai muuhun merkittävään tapahtumaan.

Tapoja toteuttaa on käytännössä kaksi: otetaan jokin olemassa oleva tuote johon suunnitellaan oma etiketti tai suunnitellaan yhdessä kokonainen uniikki oluterä.

Lue lisää

Artesaani Mosaic Amber Ale – uusi tuote Alkon valikoimiin!


Artesaani Mosaic Amber Ale on saapunut Alkoihin!

Taitavat kädet, taiteellinen silmä ja lehmän hermot. Niitä tarvitaan, oli kyse sitten veneenveistosta, korujen kaivertamisesta tai metallin muokkaamisesta kauniiksi käyttöesineiksi. Artesaani-olut on kunnianosoitus kaikille intohimoisille käsityöläisille, lajista riippumatta.

Lähimmän alkosi voit tarkistaa täältä: https://www.alko.fi/tuotteet/707514/Ruosniemen-Artesaani-Amber-Mosaic-Ale

TIEDOTE: Porilaispanimo käynnistää Jazz-viikolla bussivuoron panimolle ja kaikille avoimet maksuttomat panimokierrokset kahdesti päivässä


Tiedotusvälineille 13.7.2018

Jazz-viikolla operoi pikavuoro panimolle – Jatsien ja SuomiAreenan lomassa pääsee maksutta tutustumaan pienpanimon toimintaan

Ruosniemen panimo haluaa tarjota kaikelle kansalle helpon tavan tutustua pienpanimon toimintaan. Jazz-viikolla käsityöläispanimoon pääsee tutustumaan kahdesti päivässä maksuttomilla kierroksilla.

Kierroksille pääsee helpoiten hyppäämällä bussiin, joka sukkuloi keskustasta Ruosniemeen ja takaisin kahdesti päivässä, klo 15.00 ja 16.30. Kierrokset panimolla alkavat bussin lähdöstä noin 20 minuutin kuluttua. Paikalle voi saapua myös omin neuvoin, vaikka polkupyörällä.

Lue lisää

Panimokaupan aukioloajat viikolla 26 (25.6.-1.7.2018)


Panimokauppa auki tälläkin viikolla jo lähes vakiintuneiden aukioloaikojen mukaan:

Keskiviikko-perjantai 12-18, lauantai 12-16

Osoite: Eetunkuja 6, 28220 Pori

Puhelin: +358 50 476 5301

Sähköposti: kauppa@ruosniemenpanimo.fi

Maksutapoina kelpaavat kortti sekä käteinen.

Tervetuloa ostoksille!

Panimokaupan aukioloajat Juhannusviikolla (18.-24.6.2018)


Panimokauppa on auki Juhannusviikolla seuraavasti:

Keskiviikko 20.6. 12:00 – 18:00

Torstai 21.6.2018 12:00 – 18:00

Tule hakemaan juhannusjuomat suoraan panimolta!

Osoite: Eetunkuja 6, 28220 Pori

Puhelin: +358 50 476 5301