Ajankohtaista

TIEDOTE: Viikate-yhtye lanseeraa uuden oluen Ruosniemen Panimon kanssa


Tiedotusvälineille

VIIKATE LANSEERAA KUU KAAKON YLLÄ OLUEN YHTEISTYÖSSÄ RUOSNIEMEN PANIMON KANSSA

Viikate lisää kierroksia Kuu kaakon yllä -albuminsa synttärivuoteen lanseeraamalla oluen yhdessä Ruosniemen Panimon kanssa.

Kuu Kaakon Yllä A-olut on pakkasaamun raikas, saksalaisella Hallertau Mittelfrüh -humalalla hunnutettu pils-tyylinen olut, joka pyyhkii janon kartalta kompassin ympäri.

Kuu Kaakon Yllä A-olut näyttäytyy ensimmäistä kertaa yleisölle perjantaina 5.4.2019 Helsinki Beer Festival:lla Helsingin Kaapelitehtaalla. Yhtye on paikalla juhlistamassa ensiesiintymistä sekä tavattavissa Ruosniemen Panimon tiskillä klo 19 alkaen.

Saksalaisen Tankardin Beermuda-singleä kuuntelemasta tavattu solisti Kaarle Viikate kommentoi asiaa seuraavasti:

”Nyt on tulossa Kaakko -synttärit, joista riittää joka ilmansuuntaan! Pohjoista Viljaa -lagerin tiimoilta tehty yhteistyö sujui niin innostavassa ja onnistuneessa ilmapiirissä, että oli helppo vastata myöntävästi Ruosniemen mahtavien ihmisten tiedusteluun uuden Viikate-vetoisen oluen valmistamisesta. Uuden alkoholilain myötä on oluen hauista päästy kasvattamaan 5,2%:iin, joka auttaa aistimaan helpommin raikkaat, pils-oluille tyypilliset makujen nyanssit. Ja samallahan Kuu kaakon yllä A-olut lakaisee janon allikkoon ilmansuunnista välittämättä!”

Julkaisun jälkeen Kuu Kaakon Yllä A-olueen pääsee tutustumaan useissa laadukkaissa olutravintoloissa ja vähittäiskaupoissa kautta maan. Jakelun aloittamisesta ja jakelupisteiden koordinaateista tiedotetaan Ruosniemen Panimon Facebook-sivujen ja muiden some-kanavien kautta.

Tuotekuvia: media.ruosniemenpanimo.fi -> Kuu Kaakon Yllä 2.4.2019

Kuu kaakon yllä 10v. -juhlakiertueen keikat:

17.5. Helsinki, Tavastia (Loppuunmyyty)
18.5. Helsinki, Tavastia (Loppuunmyyty)
29.6. Seinäjoki, Provinssi
6.7. Aitoo, Kirkastusjuhlat
12.7. Joensuu, Ilosaarirock
19.7. Tampere, Tammerfest, Pakkahuone
20.7. Laukaa, John Smith Rock Festival
25.7. Kuopio, Kuopiorock
26.7. Oulu, Qstock
3.8. Pori, Porispere

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Viikate/Spinefarm
Tuula Salminen tuula.salminen@umusic.com p. +358 40 901 1266
Viikate.com , www.facebook.com/Viikate , instagram.com/viikateofficial

Ruosniemen Panimo
Antti Isomäki antti.isomaki@ruosniemenpanimo.fi p. +358 40 772 5873
www.ruosniemenpanimo.fi, www.facebook.com/ruosniemen, instagram.com/ruosniemen

Nyman&Pulliainen ja Ruosniemi Brewery solmivat yhteistyösopimuksen vahvistamaan myyntiä


TIEDOTE 6.3.2019

Ruosniemi Breweryn myyntitiimi saa merkittävän vahvistuksen, kun kokeneet pienpanimoalan huippuosaajat Stefan Nyman ja Markku Pulliainen aloittavat Ruosniemen tuotteiden edustamisen kotimaassa. Sopimuksen myötä Ruosniemen tuotteiden kuvia tulee näkymään yhä enemmän kauppojen ja ravintoloiden hyllyissä ja hanoissa.

Nyman&Pulliainen tunnetaan aiemmin Malmgårdin panimon myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä, ja Markku on ollut panimoa perustamassakin: ”Stefanin kanssa päätettiin viimein perustaa oma yritys, kun siihen avautui mahdollisuus viime vuoden loppupuolella. Meidän näkemyksemme on, että laadukasta pienpanimo-olutta mahtuu vielä Suomeen lisää, mutta myynnin ja markkinoinnin pitää olla kunnossa.”

Yksi Ruosniemen useista Anteista, toimitusjohtaja Isomäki yhtyy Pulliaisen näkemykseen markkinoista: ”Stefan ja Markku ovat pienpanimokentän ”grand old men”, mitä tulee kokemukseen ja osaamiseen. Kilpailu on kiristynyt huomattavasti ja muun muassa ulkomaisten olutmerkkien tarjonta on lisääntynyt huomattavasti kauppojen hyllyissä. Panimoiden pitää nykyään panostaa huomattavasti myyntiin ja markkinointiin, tässä Nyman ja Pulliainen tuovat lisää ammattitaitoa Ruosniemen tiimiin.”

Yhteydenotot:

Antti Isomäki
Puh. 040 772 5873
antti.isomaki@ruosniemenpanimo.fi

Kuvamateriaali: media.ruosniemenpanimo.fi –> Tiedote 6.3.2019
Ruosniemi Brewery on 2011 perustettu laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita. Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään. Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

HELMIKUUSSA PANIMOKAUPPA AUKI MYÖS LAUANTAISIN


Kevät lähestyy vääjäämättä, vaikka valkoinen kurittaja pitää maata vielä tukevasti otteessaan ja jokunen sentti luntakin on saatu. Lähestyvän kevään kunniaksi laajensimme panimokaupan aukioloaikoja ja pidämme tästä viikosta lähtien kaupan auki myös lauantaisin.

Kauppa avoinna tällä viikolla:

Perjantai 8.2. klo 12:00 – 18:00
Lauantai 9.2. klo 12:00 – 16:00

Kaupassa tarjossa meidän viimeiset pullot Vuorineuvos Salted Caramelia: koko tuotantoerä lähti niin liukkaasti varastosta, että hyvä että näistä saatiin pidettyä kiinni. Muutama sekalaatikko myös vielä jäljellä tarjoushintaan.

Osoite: Eetunkuja 6, Pori

Tervetuloa!

TIEDOTE: Maailman parhaaksi valittu savuolut Musta Lomittaja Savu-Saison uudisti ilmeensä


Ruosniemen Panimo uudisti brändi-ilmeensä vuoden 2018 aikana. Merkittävä osa uudistusta oli tuotteiden etikettien täydellinen uudistaminen.

Viimeisimpänä Alkon valikoimassa olevista tuotteistamme ilmeensä on uudistanut Musta Lomittaja Savu-Saison, jonka etiketissä esiintyy Ringa, maatalouslomittaja Satakunnasta. Muita oluidemme etiketeissä esiintyviä ihmisiä ovat esimerkiksi Koodari Tia, Diplomi-insinööri Jannis ja Arkkitehti Olli.

Musta Lomittaja Savu-Saison valittiin maailman parhaaksi savuolueksi World Beer Awards -kilpailussa Lontoossa elokuussa 2017 (World’s Best Smoke Flavoured Beer) ja se aloitti Alkon vakiovalikoimassa joulukuussa 2017.

http://www.worldbeerawards.com/winner/worlds-best-smoke-flavoured-beer-world-beer-awards-2017

Tuote Alkon verkkokaupassa: https://www.alko.fi/tuotteet/954154/Ruosniemen-Musta-Lomittaja

Ruosniemen Panimo on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita. Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään.

Teemme olutta, jotta ihmiset voisivat juoda paremmin.

Yhteystiedot:
Antti Isomäki
antti.isomaki@ruosniemenpanimo.fi
+358 40 7725 873
www.ruosniemenpanimo.fi

Hanamies tulee, oletko valmis?


TIEDOTE 26.11.2018

Ravintola Viisi Penniä ja Ruosniemen Panimo tekivät Hanamies-oluen juhlistaakseen 6-vuotista yhteistyötä pienpanimoiden ja olutkulttuurin hyväksi.

Vuonna 2012 perustettu Ruosniemen Panimo julkaisi ensimmäisen oluensa juuri Viidessä Pennissä. ”Meille oli alussa tärkeää saada tuotetta ravintolaan esille, ja Viisi Penniä suhtautui meihin ennakkoluulottomasti. Uusiin pienpanimoihin yleisesti suhtauduttiin silloin epäillen, kun ei oikein tiedetty osaako ne tehdä olutta ollenkaan.” kertoo panimon perustaja Juho-Matti Karpale. ”
”Ruosniemen Panimo oli juuri perustettu kuusi vuotta sitten, kun saimme puhelun: ”Ruosniemeltä terve. Ollaan tehty APA nimeltä Piirimyyjä, saataisiinko tulla maistattamaan”. Oluthuoneen puolesta on ollut hauska seurata alusta saakka panimon kasvua pienestä toimijasta tähän nykypäivän kokoon.” kertoo Antti ”Atzu” Punamäki ravintola Viiden Pennin tiskin takaa.

Ravintola Viiden Pennin hanassa on aiemminkin näkynyt omaa tuotantoa vuosien varrella. ”Meidän monipuolisen hanavalikoiman yhtenä tärkeänä osana on Pennin oma olut. Nyt meidän omaa olutta saa alkoholilain muutoksen myötä ostaa pulloittain mukaan suoraan ravintolasta” ravintolapäällikkö Hanna Korpela kertoo. Hanamies ESB on maltaisa ja punertava bitter, jota on saatavilla ainoastaan ravintolasta.

Yhteydenotot:
Juho-Matti Karpale
Puh. 040 727 0602
juho-matti.karpale@ruosniemenpanimo.fi

Ruosniemen tuotteet nyt Winetto.fi -palvelusta suoratoimituksena ravintoloihin!


Kaikki Ruosniemen Panimon tuotteet saa nyt Winetto.fi -palvelun kautta suoratoimituksena ravintoloihin kautta Suomen. Nopea ja edullinen toimitus.

Tutustu hinnastoon ja valikoimaan alla olevan linkin takaa!

https://winetto.fi/ruosniemenpanimo

Panimokierros pikkujouluohjelmaksi


Pikkujoulut tulossa ja ohjelmaa tarvitsisi puuron ja pukkivierailun väliin? Miten olisi vierailu pienpanimolla?

Panimovierailu kestää n. 1-1,5 tuntia. Kierroksella tutustutaan oluen valmistukseen, kerrotaan Ruosniemen Panimon toiminnasta ja tuotteista sekä käydään panimotilat ja laitteet läpi. Panimovierailujen yhteydessä maistetaan useampaa olutta, sen mukaan mitä sillä hetkellä panimon tankeista löytyy. Panimokaupassa voit tehdä tuliaisostokset vierailun yhteydessä.

Kierroksen hinta 20 € / hlö, ryhmille (yli 6 hlö) 15 € / hlö

Kiinnostaako? Lisätietoja info@ruosniemenpanimo.fi tai +358 40 7725 873

Hopeaa ja pronssia!


HArkkitehti Black IPA voitti hopeaa Suomen Paras Olut -kilpailun muu tumma ale -sarjassa ja Porvari Olosoro Barley Wine viimeisteli homman sijoittumalla kolmanneksi. Arkkitehdin sijoitus parani pykälällä viime vuodesta, tohdimmekin siis väittää että kyseessä on Suomen paras Black IPA.

Molemmat tuotteet löytyvät Alkon valikoimasta, tilaus käy kätevimmin nettikaupan kautta.

Arkkitehtiä meillä varastossa sekä pullossa että 30 litran KeyKegeissä, otapa yhteyttä myynti@ruosniemenpanimo.fi niin kerromme lisää.

Ruosniemi Brewery R&D Department ja Sour IPA on täällä!


Vakiotuotteiden lisäksi teemme säännöllisin väliajoin kokeellisimpia eriä, joissa reseptinikkarimme Jussi ja Arto päästävät kaiken taiteellisen ja ammattitaidollisen luovuutensa valloilleen. Näitä oluita varten kehitimme Ruosniemi Brewery R&D Department -sarjan.

Tämän uuden kokeellisen sarjan ensimmäinen tuote on Sour IPA: El Dorado ja CTZ Cryo -humalilla tukevasti humaloitu hapan olutherkku.

Olut julkaistaan perjantaina 31.8.2018 Ota Olut 2018 -tapahtumassa ja on ravintolajakelussa maanantaista 3.9.2018 alkaen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myynti@ruosniemenpanimo.fi tai +358 46 601 7777 (Kata)

Insinöörikansan olutta omalla etiketillä – näin se käy!


Kesän jälkeen katseet kääntyvät jo syksyyn ja edessä siintävään pikkujoulukauteen.

Saamme yhä useammin tiedusteluja oman oluen tekemisestä firman juhliin, yhdistyksen vuosijuhlaan tai muuhun merkittävään tapahtumaan.

Tapoja toteuttaa on käytännössä kaksi: otetaan jokin olemassa oleva tuote johon suunnitellaan oma etiketti tai suunnitellaan yhdessä kokonainen uniikki oluterä.

Lue lisää